Ειλικρινή συλλυπητήρια στους συγγενείς της Αμαλίας…

1 06 2007

…και τους φίλους της για την απώλεια του ανθρώπου τους.

ΔΕΝ αναδημοσιεύω ούτε προσυπογράφω το «κείμενο διαμαρτυρίας» που κυκλοφόρησε. Δεν με εκφράζει. Είναι γενικόλογο, ένα ευχολόγιο, δεν ακουμπάει την ρίζα του προβλήματος, δεν προσθέτει τίποτα.

Ποιο μπορεί να είναι το αποτέλεσμα της κινητοποίησης? Να ακουστεί η ευχή? Οι αποδέκτες της δεν ξέρουν ότι όλοι επιθυμούν ποιοτικές υπηρεσίες υγείας? Τελικά ποιος θα παρακινηθεί να κάνει τι?

Πρόβλημα υπάρχει. Και λύση νομίζω υπάρχει. Την συζητάμε από αύριο.

Advertisements

Ενέργειες

Πληροφορίες

3 Σχόλια

1 06 2007
Allu Fun Marx

Και αφού θέλετε να συζητήσετε την λύση από αύριο, γιατί δεν βγήκατε να αμφισβήσετε την προσπάθεια που κάνουν κάποιοι μπλόγκερ αύριο αλλά την χτυπάτε σήμερα; Είναι πιο πρόσφορη η μέρα σήμερα για άγρα εντυπώσεων;
Ή μάλλον καλύτερα γιατί δεν βγήκατε προχθές ή xθες όταν τα παιδιά οργάνωναν την κινητοποίηση, ώστε να μην είναι το κείμενο διαμαρτυρίας ένα «γενικόλογο ευχολόγιο, που δεν ακουμπάει την ρίζα του προβλήματος, δεν προσθέτει τίποτα»;

2 06 2007
Σπύρος Ντόβας

Αν κρίνω από το σχεδόν καθολικό χαρακτήρα της κινητοποίησης, αν ήθελα να κάνω άγρα (καλών) εντυπώσεων, θα έπρεπε και εγώ να συνταχθώ ή ίσως και να επαυξήσω σε ρητορική.
Δεν παρακολούθησα την διαδικασία σύνταξης του κειμένου διαμαρτυρίας λόγω φόρτου εργασίας. Ακόμα και αν είχα χρόνο, δεν είμαι σίγουρος αν θα τον επένδυα για να προσπαθήσω να «στρίψω» την συλλογική δουλειά τόσων ανθρώπων προς μια πολύ ειδική κατεύθυνση που εγώ θεωρώ σωστή.
Το ποστ αυτό δεν έχει σκοπό να χτυπήσει την πρωτοβουλία. Ήταν η τοποθέτησή μου απέναντι στο #1 θέμα της χθεσινής μέρας. Θα μπορούσα να μην είχα γράψει τίποτα, αλλά αυτό θα μπορούσε να έχει πολλές ερμηνείες. Προτίμησα να ξεκλέψω ένα λεπτό και να τοποθετηθώ. Simple as that.

2 06 2007
Jane E.

Το πιο descent post πάνω στο συγκεκριμένο θέμα…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s
Αρέσει σε %d bloggers: