Η εμπλοκή των οικονομικών μεταρρυθμίσεων

10 06 2007

Υπάρχει γενικά η εντύπωση ότι τα φιλελεύθερα κόμματα διακατέχονται από οικονομισμό, λογιστική αντιμετώπιση των προβλημάτων κλπ κλπ.

Από την άλλη, οι προσεκτικοί παρατηρητές της δράσης μας μέχρι σήμερα ίσως έχουν να μας καταλογίσουν ότι αυτή (η δράση μας) είναι ανισοβαρής προς την κατεύθυνση των ατομικών δικαιωμάτων (π.χ. διαμαρτυρία για τον Kareem, συμμετοχή στο 3ο protestival για την νομιμοποίηση της κάνναβης, παραστάσεις διαμαρτυρίας και συμπαράστασης στα δικαστήρια για τον συλληφθέντα στο Art-Athina και τον γιατρό κ. Οικονομόπουλο κλπ) και «παραμελεί» το κεντρικό αίτημά μας για πραγματικά ελεύθερη οικονομία.

Η εκδήλωσή μας της Δευτέρας 11 Ιουνίου στις 19:00 στο ξενοδοχείο Ζαφόλια (Λεωφ. Αλεξάνδρας 87-89 Αθήνα) με θέμα «Η εμπλοκη των οικονομικών μεταρρυθμίσεων» με ομιλητές τον κ. Ανδρέα Ανδιανόπουλο και τον αντιπρόεδρο της Φιλελεύθερης Συμμαχίας κ. Τάσο Αβρατίνη, έρχεται να εξισσοροπήσει αυτό το «ισοζύγιο» (για να μιλήσουμε λογιστικά 🙂 )

Οι, με τόση παρρησία, υπεσχημένες από την ΝΔ μεταρρυθμίσεις που στην συνέχεια, ταπεινά, εγίναν «γαργάρα» στο όνομα του πολιτικού κόστους και της «ήπιας προσαρμογής», έχουν τεράστια σημασία για την σημερινή και αυριανή ευημερία μας και η καθυστέρησή τους συνεπάγεται ανυπολόγιστο κόστος για τις προοπτικές μας ως χώρα. Το ενδιαφέρον αυτό θέμα θα πραγματευτούν οι δύο αξιολογότατοι ομιλητές, και πιστεύω ότι πραγματικά θα είναι κέρδος για όποιον αποφασίσει να διαθέσει ένα idle Monday afternoon για να συμμετάσχει. Ελπίζω να έχουμε την ευκαιρία να τα πούμε εκεί από κοντά!

Advertisements

Ενέργειες

Πληροφορίες

2 Σχόλια

10 06 2007
GordonGR

Νὰ ὑποθέσω ὅτι οἱ ὁμιλίες θὰ ἀνεβοῦν στὸ e-roosters, ὅπως οἱ περισσότερες;

12 06 2007
Σπύρος Ντόβας

Απ’ότι είδα, η εκδήλωση ηχογραφήθηκε, και λογικά θα ανέβει στο http://www.greekliberals.net

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s
Αρέσει σε %d bloggers: