Εκδηλώσεων συνέχεια…

6 07 2007

Με πιθανή ημερομηνία των εκλογών τον Σεπτέμβρη, αντιλαμβάνεστε ότι το καλοκαίρι θα είναι πολιτικά θερμό. Μετά τις πρόσφατες εκδηλώσεις μας στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη, η Φιλελεύθερη Συμμαχία, έχει την χαρά να διοργανώσει και σας προσκαλεί στις:

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ (ΔΕΥΤΕΡΑ 9 ΙΟΥΛΙΟΥ)

ΚΑΙ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ (ΤΡΙΤΗ 10 ΙΟΥΛΙΟΥ)


Εκδήλωση στον Βόλο

Η Φιλελεύθερη Συμμαχία σας προσκαλεί να παρευρεθείτε στην πρώτη της εκδήλωση στον Βόλο στο ξενοδοχείο Πάρκ, Δεληγιώργη 2, την επόμενη Δευτέρα 9 Ιουλίου 2007 στις επτά το απόγευμα. Η εκδήλωση θα έχει θέμα «γνωρίστε τον φιλελευθερισμό – υποστηρίξτε τις πολιτικές προτάσεις της Φιλελεύθερης Συμμαχίας» και ομιλητές το τοπικό στέλεχος της Φιλελεύθερης Συμμαχίας στη Μαγνησία κ. Στέλιο Καπουρνιώτη, τον αντιπρόεδρο του κόμματος κ. Μανωλεδάκη και το μέλος της Διοικούσας Επιτροπής και υπεύθυνο εκλογικού αγώνα κ. Στρατή Κατάκο. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει συζήτηση.

Εκδήλωση στη Λάρισα

Η Φιλελεύθερη Συμμαχία σας προσκαλεί να παρευρεθείτε στην πρώτη της εκδήλωση στη Λάρισα στο ξενοδοχείο Διβάνι Παλάς, Παπαναστασίου 19, την επόμενη Τρίτη 10 Ιουλίου 2007 στις οκτώ το απόγευμα. Η εκδήλωση θα έχει θέμα «γνωρίστε τον φιλελευθερισμό – υποστηρίξτε τις πολιτικές προτάσεις της Φιλελεύθερης Συμμαχίας» και ομιλητές τον υποψήφιο βουλευτή της Φιλελεύθερης Συμμαχίας στη Λάρισα κ. Ανδρέα Καραφύλλη, το μέλος της Διοικούσας Επιτροπής κ. Παπανδρόπουλο, τον αντιπρόεδρο του κόμματος κ. Μανωλεδάκη και τον γενικό γραμματέα της Φιλελεύθερης Συμμαχίας κ. Σκάλκο. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει συζήτηση. Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στη μνήμη του απόντα Λαρισαίου φιλελεύθερου μαχητή Αλέξανδρου Γλιάτη.

Advertisements

Ενέργειες

Πληροφορίες

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s
Αρέσει σε %d bloggers: