Να οργανωθούμε ρε παιδιά…

14 10 2007

ΑΝΟΙΚΤΗ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΙΣ 19/10 ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΖΑΦΟΛΙΑ

Η Διοικούσα Επιτροπή της Φιλελεύθερης Συμμαχίας σας καλεί να συμμετέχετε σε μια νέα οργανωτική προσπάθεια που ξεκινάμε μετά τις πρόσφατες εκλογές. Στη προσπάθεια αυτή έχουν θέση όλες και όλοι που πιστεύουν ότι οι θέσεις της Φιλελεύθερης Συμμαχίας, η φιλελεύθερη ιδεολογία και πολιτική, αποτελούν πειστική και ρεαλιστική πρόταση στο θολό μετεκλογικό τοπίο.

Απευθυνόμαστε σε όλους εσάς που πιστεύετε ότι τα αιτήματα για ελεύθερη οικονομία, ατομικά δικαιώματα και ανοικτή κοινωνία είναι περισσότερο επίκαιρα παρά ποτέ. Όπως φάνηκε όμως και από το εκλογικό αποτέλεσμα, η ανάδειξη των πολιτικών μας προτάσεων εμποδίζεται σημαντικά από τη χαμηλή αναγνωρισιμότητα της Φιλελεύθερης Συμμαχίας. Η χαμηλή αυτή αναγνωρισιμότητα ήταν αναμενόμενη, καθώς οφείλεται στον πρωτοποριακό -όχι μόνο για τα ελληνικά δεδομένα- χαρακτήρα της δημιουργίας της Φιλελεύθερης Συμμαχίας μέσω διαδικτύου, δηλαδή της δημιουργίας της «από τα κάτω», από συνειδητοποιημένους πολίτες και όχι επαγγελματίες πολιτικούς.

Στη νέα φάση που εγκαινιάζουμε θα προσπαθήσουμε να κεφαλαιοποιήσουμε πολιτικά τα κέρδη της εκλογικής μας καθόδου με στόχο την μέγιστη δυνατή ανάδειξη της Φιλελεύθερης Συμμαχίας και των στελεχών της στο πολιτικό προσκήνιο. Για το λόγο αυτό η προσπάθεια μας από εδώ και στο εξής αποφασίστηκε να εστιαστεί στη δημιουργία εκείνων των οργανωτικών και πολιτικών προϋποθέσεων που θα βοηθήσουν στην υπέρβαση των εγγενών δυσχερειών που αντιμετωπίσαμε στο ξεκίνημα του εγχειρήματος μας.

Πιστεύουμε ότι μια σειρά από πολιτικές πρωτοβουλίες, κατάλληλα υποστηριζόμενες από αποτελεσματικές οργανωτικές δομές, θα δώσουν νέα πνοή στο πολιτικό μας εγχείρημα. Σε αυτή τη νέα φάση η συμμετοχή σας είναι πολύτιμη.

Σας καλούμε λοιπόν να πάρετε την υπόθεση της Φιλελεύθερης Συμμαχίας στα χέρια σας και να αναδειχθείτε, μέσω της δράσης σας, στον εκπρόσωπό της στην περιοχή σας, στο επαγγελματικό και κοινωνικό σας περιβάλλον.

Σας καλούμε να δημιουργήσετε περιφερειακές και θεματικές πολιτικές κινήσεις που θα γνωστοποιήσουν τη διακήρυξη και το πολιτικό πρόγραμμα σε κάθε πολίτη της Ελλάδας. Έχουμε τη βεβαιότητα ότι οι ιδέες και προτάσεις που περιέχονται στη διακήρυξη και το πολιτικό πρόγραμμα, που ομόφωνα επικυρώσαμε στο συνέδριο της Αναβύσσου, θα κάνουν τη διαφορά σε ένα μετεκλογικό σκηνικό που χαρακτηρίζεται από τον συντηρητισμό, την αοριστία και τον λαϊκισμό.

Η δημιουργία των θεματικών πολιτικών κινήσεων θα γίνει στη διάρκεια ανοικτής οργανωτικής συνάντησης που θα λάβει μέρος την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2007 στις 7.00 το απόγευμα στο ξενοδοχείο Ζαφόλια (Λεωφ.Αλεξάνδρας 87-89). Η συνάντηση αυτή είναι ανοικτή σε όλα τα μέλη της Φιλελεύθερης Συμμαχίας αλλά και στους φίλους της που επιθυμούν να ενεργοποιηθούν στις θεματικές πολιτικές κινήσεις. Η δημιουργία των θεματικών πολιτικών κινήσεων είναι αρμοδιότητα του Γενικού Γραμματέα της Φιλελεύθερης Συμμαχίας κ. Δημήτρη Σκάλκου.

Στην ίδια σύσκεψη θα δοθεί σε όλους η δυνατότητα να συμμετάσχουν εκτός από τις θεματικές πολιτικές κινήσεις και στην υπό δημιουργία κίνησης νεολαίας όπως επίσης και στην ομάδα επικοινωνίας, μάρκετινγκ και ίντερνετ.

Η δημιουργία των περιφερειακών πολιτικών κινήσεων θα ξεκινήσει με συγκεντρώσεις των μελών και φίλων της Φιλελεύθερης Συμμαχίας στις πρωτεύουσες των περιφερειών της χώρας (Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, Κεντρικής Μακεδονίας, Δυτικής Μακεδονίας, Ηπείρου, Θεσσαλίας, Ιόνιων Νησιών, Δυτικής Ελλάδος, Στερεάς Ελλάδος, Αττικής, Πελοποννήσου, Βόρειου Αιγαίου, Νότιου Αιγαίου, Κρήτης). Καλείστε λοιπόν να οργανώσετε σε χώρο και χρόνο που θα συμφωνήσετε με το μέλος της Διοικούσας Επιτροπής κ. Στρατή Κατάκο, ιδρυτική οργανωτική σύσκεψη με στόχο τη πολιτική παρουσία της Φιλελεύθερης Συμμαχίας στο γεωγραφικό χώρο ευθύνης της, την επαφή με τα τοπικά ΜΜΕ, την έκδοση δελτίων τύπου, την ανάδειξη και εκπαίδευση στελεχών, και τη διοργάνωση εκδηλώσεων (ή τη συμμετοχή σε εκδηλώσεις) για τη προβολή των θέσεων του κόμματος.

Οι θεματικές και περιφερειακές πολιτικές κινήσεις δεν θα έχουν επικεφαλής-υπεύθυνο από τη Δ.Ε. αλλά συντονιστή που θα οριστεί από τα μέλη της. Η λειτουργία και οι ελάχιστες υποχρεώσεις των πολιτικών κινήσεων (γεωγραφικών και θεματικών) είναι 2 εκδηλώσεις (ημερίδες) το χρόνο, ένα δελτίο τύπου τον μήνα, την συντήρηση μιας ιστοσελίδας στο ίντερνετ, την επαφή με ομάδες και κοινωνικούς φορείς του αντικειμένου τους, την επαφή με ΜΜΕ του αντικειμένου τους.

Οι δραστηριότητες αυτές των περιφερειακών και θεματικών πολιτικών κινήσεων θα έχουν στόχο την ευρύτερη δυνατή γνωστοποίηση της διακήρυξης και του πολιτικού προγράμματος της Φιλελεύθερης Συμμαχίας, και την ανάδειξη των στελεχών της παντού στην Ελλάδα. Όλη αυτή η πολιτική και οργανωτική δραστηριότητα θα εκτυλιχθεί με χρονικό ορίζοντα την άνοιξη του 2009, χρόνο που ενδεχομένως διεξαχθούν ταυτόχρονα εθνικές εκλογές και ευρωεκλογές.

Σας καλούμε λοιπόν να συμμετέχετε στην οργανωτική σύσκεψη της 19ης Οκτωβρίου 2007 στο ξενοδοχείο Ζαφόλια και σας γνωστοποιούμε ότι μπορείτε να εγγραφείτε στις πολιτικές κινήσεις και ομάδες της Φιλελεύθερης Συμμαχίας που είναι καταχωρημένες στις ιστοσελίδες του κόμματος.

Σας καλούμε να συμμετέχετε με όλες σας τις δυνάμεις στη προσπάθεια αυτή που μαζί ξεκινάμε και να μεταδώσετε ενθουσιασμό και πίστη για την επιτυχία της.

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Η Διοικούσα Επιτροπή της Φιλελεύθερης Συμμαχίας

Advertisements

Ενέργειες

Πληροφορίες

22 Σχόλια

15 10 2007
Νοσφεράτος

Καλη επιτυχία !

15 10 2007
Αντωνης Πολιτακης

Καλό συνέδριο, κρίμα που δεν μπορούμε να παραβρεθούμε και εμείς αλλά το ταξίδι Ελλάδα-Αγγλία δεν είναι και ότι ποιο εύκολο. Εχθές πάντως είχαμε μια μικρή συνάντηση στο Coventry με τον Νίκο τον Χαραλάμπους και σιγά σιγά η φιλελεύθερη κίνηση Αγγλίας παίρνει και αυτή μορφή και ψυχή.

16 10 2007
roidis

Καλή σας επιτυχία!
(ένας εκτός χώρας)

16 10 2007
Πόντος και Αριστερά

Άντε… και καλές αφισοκολήσεις!!!!

Μ-π

16 10 2007
Σπύρος Ντόβας

@όλους: Ευχαριστούμε για τις ευχές. Είναι ένα αναγκαίο βήμα, αλλά όπως το βλέπω έχει μέσα του αρκετό ρίσκο, μιας και έχει αποδειχθεί ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να σηκώσεις κάποιον από τον καναπέ του ή από το πληκτρολόγιό του (πόσο μάλλον τώρα που τελείωσε η προεκλογική περίοδος), και μια ενδεχομένως χαμηλή προσέλευση ίσως δημιουργήσει απογοήτευση. Από την άλλη υπάρχει πολύς κόσμος που έμαθε για μας κυριολεκτικά μέσα στο παραβάν των εκλογών και στον οποίον πρέπει να δωθεί μια ευκαιρία να ενταχθεί λειτουργικά…

Και στο φινάλε, πρέπει να έχουμε μια καθαρότερη εκτίμηση των διαθέσιμων πόρων, όσοι και αν είναι αυτοί, για να καθορίσουμε την στρατηγική μας…

Για να δούμε τι θα γίνει…

@Π&Α: Αφισοκολήσεις, μόνον ηλεκτρονικές!

16 10 2007
akamas

Τώρα εγώ τι να πω; Καλή επιτυχία; Ας το πω παρά το γεγονός ότι οι απόψεις μας είναι εκ διαμέτρου αντίθετες, πιστεύω ότι μόνο ένα ισχυρό κράτος μπορεί να εξασφαλίσει ισότητα σε όλους τους πολίτες του. Να είσαι πάντως σίγουρος ότι πάντοτε θα σας παρακολουθώ και θα σας κριτικάρω καλόπιστα. Και ελπίζω να σε δω και στο δικό μου blog να κριτικάρεις τα θέματά μου.

17 10 2007
Δημήτρης

Δεν διαφωνεί η Φιλελεύθερη Συμμαχία με το θεσμό του κράτους και μάλιστα ισχυρού. Διαφωνεί με την τάση του να διογκώνεται παριστάνοντας τον παραγωγό και τον διανεμητή του πλούτου. Το κράτος-ελεγκτής φυσικά και είναι αναγκαίο.

17 10 2007
akamas

Ακόμη και το κράτος επιχειρηματίας είναι αναγκαίο.

19 10 2007
FILELEYTHEROS_154

Ο κ. Ακαμας, μας ρίχνει δόλωμα με το τελευταίο σχολιό του, ώστε να ξεκινήσει ενας ακόμα μπλογκομαραθώνιός 🙂

Το κράτος επιχειρηματίας εχει μείνει τόσο πίσω που μόνο ΚΚΕ και το ΣΥΡΙΖΑ το υποστηρίζουν 🙂
Δεν αξίζει σοβαρής συζήτησης 🙂

Πάντως παραθέτω εδω ένα άρθρο που έχω γράψει που μιλάει για παρόμοια οράματα όπως το κράτος επιχειρηματίας.
http://zakynthos.greekliberals.net/2007/09/06/aristera_2/

19 10 2007
akamas

Και βέβαια όταν λέμε ότι η παιδεία ή η υγεία είναι δημόσιο αγαθό εννοού,ε ότι είναι υποχρέωσ του κράτους να την παρέχει και όχι ότι οι εργαζόμενοι δεν θα πληρώνονται, αυτά γίνονται μόνο σε φιλελεύθερα καπιταλιστικά κράτη, όπως και στην Ελλάδα. Είναι απόλυτη υποχρέωση του κράτυους να παρέχει ένα σοβαρό σύστημα υγείας και μια σωστή εκπαίδευση στους πολίτες του και τα χρήματα να βγαίνουν μέσα από τους φόρους. Όσον αφορά την ελεύθερη λειτουργία της αγοράς αυτή λειτουργεί πάντοτε σε βάρος των ασθενεστέρων οικονομικά στρωμάτων της κοινωνίας, κάτι που είναι απόλυτα κατακριτέο. Να σου θυμίσω ότι επί υπουργίας Ανδριανόπουλου στο υπουργείο Εμπορίου απελευθερώθηκε η τιμή της βενζίνης και η τιμή της από τότε πολλαπλασιάστηκε. Η απόλυτη ελευθερία της αγοράς οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην δημιουργία καρτέλ.

19 10 2007
akamas

Όσον αφορά αν αξίζει να γίνει σοβαρή συζήτηση αυτή τη φοβούνται όσοι δεν πιστεύουν στα επιχειρήματά τους. Πάντως αυτή την έκφρασή σου την βρίσκω αρκετά προδβλητική.

20 10 2007
FILELEYTHEROS_154

κ. Ακαμα, δεν έχω καμία πρόθεση να σας προσβάλω.

Προσωπικά θεωρώ οτι η εκτροπή εκτός θέματος είναι μία ασθένεια των μπλόγκς και των φόρα.
Το θέμα αυτό ανοιξε για την συνδιάσκεψη της Φιλελευθερης Συμμαχίας.
Το αν το κράτος επιχειρηματίας είναι αναγκαίο είναι εκτός θέματος.
Αλλά και εσείς είστε εκτός θέματος με το ίδιο σας το σχόλιο.
Μας μιλήσατε, για παιδεία, υγεία, Ανδριανόπουλο, αλλα συγγνώμη που το επαναλαμβάνω ήταν όλα εκτός θέματος.
Αν ο Σπύρος η εσείς ανοίξετε τέτοιο θέμα τοτε θα χαρώ να το συζητήσουμε, θα περάσει πολύ καιρός για να φοβηθώ να ανοίξω συζήτηση μαζί σας ή με οποιονδήποτε ‘αριστερίζον’.
Αλλα να μείνουμε στο θέμα μας.
Διότι άλλο θέμα το κράτος σαν αποκλειστικός χρηματοδότης κοινωνικών υπηρεσιών (υγεία, παιδεία, ασφάλιση, δημόσια τάξή), άλλο θέμα το κράτος σαν αποκλειστικός χρηματοδότης και παροχέας κοινωνικών υπηρεσιών, αλλο θέμα το κράτος να έχει τον μονοπώλιακό έλεγχο ‘στρατηγικών τομέων’ (πχ τηλεπικοινωνίες, αερομεταφορές, ενέργεια), άλλο θέμα το κράτος να ελέγχει την αγορά (έλεγχος τιμών , ελεχγος εισόδου και εξόδου), άλλο το κράτος επενδυτής /,μετοχος (επενδύει σε ιδιωτικές επιχειρήσεις αλλα δέν ασχολείται με την διαχείρηση, και άλλο πράγμα το κράτος επιχειρηματίας (το στήσιμο επιχειρήσεων με σκόπό έστω και το μειωμένο κέρδος, σε παραδοσιακά τομείς που δεν έχει τετοια παρουσία , πχ εστιατόρεια (δημόσια εστιατόρεια υπάρχουν στην Κούβα), καταστήματα τροφίμων, και ρούχων ύπηρχαν στο ανατολικό μπλόκ)

Αρα ανοίξτε στο μπλόγκ σας (το οποίο ασχολείται πρωτίστως με θρησκεία και λογοτεχνεια-παρεπιμπτόντως πολύ ενδιαφέροντα θέματα) ένα θέμα πάνω στο κράτος επιχειρηματίας που είναι παγκοσμίως η πλέον αποτυχημένη μορφή κρατικής παρέμβασης, και μην ανυσηχείτε, δεν θα φοβηθώ να συζητήσουμε εκει , επι του θέματος.

20 10 2007
FILELEYTHEROS_154

Η Ελλάδα φιλελευθερο καπιταλιστικό κράτος;;;;;
Γι’αυτό διαβάζω πολλές φορές τον Ριζοσπάστη, για να ξεχνιέμαι και να νομίζω οτι βαδίζουμε στον φιλελευθερισμό. Αλλα πού τετοια τύχη….

20 10 2007
akamas

Εγώ πάντως έχω ανοίξει post στο blog μου.

20 10 2007
omadeon

@FILELEYTHEROS
Το γελάς; Το γελάς;
το φιλελεύθερο κράτος έρχεται, και είναι ήδη εδώ.

Ποιά η διαφορά κράτους και μεγάλης επιχείρησης;
3 διαφορές

1) Το κράτος ΝΟΜΙΖΕΙ ότι δεν έχει ανταγωνιστή.
2) Το κράτος ΝΟΜΙΖΕΙ ότι δεν έχει μετόχους
3) Το κράτος εκδίδει ΚΑΙ τα νομίσματα (και άλλα πολλά)… (συνήθως κίβδηλα – εκτός αν είναι της Ζώνης του Ευρώ κλπ)

ΠΩΣ θα ήταν ένα πραγματικά φιλελεύθερο ΚΑΙ σοσιαλιστικό κράτος;

1) Θα έκανε πραγματικές επενδύσεις και καινοτομίες
2) Θα είχε πραγματική αξιοκρατία σε όλα τα στελέχη του
3) Θα ήταν ανταγωνιστικό στην αγορά απέναντι σε ΟΛΟΥΣ
4) Θα ήταν αμέτοχο οποιασδήποτε διαφθοράς κλπ.
5) Θα ήταν εμποδισμένο να εκμεταλλεύτεται το ΓΕΓΟΝΟΣ ότι είναι κράτος
6) Θα μετέτρεπε την ΥΠΕΡΑΞΙΑ σε ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ (το 6 είναι και σέξυ)

Προφανώς, εδώ αν γελάμε, γελάμε λόγω της απόστασης ανάμεσα σε όραμα ή όνειρο και πραγματικότητα.

Εμένα -προσωπικά- ΟΥΤΕ καν με απασχολεί ΤΙ θα κάνει το «κράτος».

Ο,ΤΙ και να κάνει, ΚΑΚΟ θα μου/μας κάνει. ΠΑΝΤΑ θάναι για κλάματα.

Με απασχολεί… τι θα κάνουμε ΕΜΕΙΣ (όσοι ΕΧΟΥΜΕ κάτι να κάνουμε).

Τώρα, ααααν το κράτος καλυτερέψει, τότε…. so much the better!

ΠΟΥ είναι το πρόβλημα? Στο να πω «ΔΕΝ θα καλυτερέψει»΄?

Στο να πούμε «θέλουμε λιγότερο»?

Ελα μωρέ, ΠΟΙΟΣ μας ακούει;

Είναι σαν το ανέκδοτο με τα σουβλάκια.

«Θέλω -λέει ο πελάτης- ΕΝΕΝΗΝΤΑ-ΕΝΝΕΑ σουβλάκια».

«Να τα κάνω… εκατό?» (ρωτάει απορημένος ο σουβλατζής)

«έλα μωρέ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΦΑΕΙ?» (απαντάει συνοφρυωμένος ο πελάτης)

Θέλετε 99 βελτιώσεις?

Τι είπατε?

Να τις κάνετε 100? 🙂 🙂

20 10 2007
FILELEYTHEROS_154

Συμφωνώ αγαπητε ομαδέωνα , αλλα είμαστε εκτός θέματος.
Θα ψάξω να βρω σχετικά θεματα στο μπλόγκ του κ. Ακάμα

21 10 2007
FILELEYTHEROS_154

Σπύρο για να επιστρεψουμε στο θέμα μας, πήγες στην συνδιακεψή;, Πως πήγε;

21 10 2007
Σπύρος Ντόβας

Ναι, πήγα και γενικά έμεινα πολύ ικανοποιημένος για δύο κυρίως λόγους:

Πρώτον γιατί είδα πολλά καινούργια πρόσωπα, προφανώς το «κέρδος» μας από την συμμετοχή μας στις εκλογές και δεύτερον γιατί είδα διάθεση για δουλειά και σταδιακή εμπέδωση του ότι αυτό που σε κάνει κόμμα και όχι φιλοσοφική λέσχη είναι η συντεταγμένη πολιτική δράση.

Προσωπικά εντάχθηκα σε δύο ομάδες: σε μία θεματική, αυτήν της «κοινωνικής συνοχής» (παιδεία, υγεία, ασφάλιση, απασχόληση) και σε μία οριζόντια, αυτή του λεγόμενου «marketing» (θα δούμε την προσεχή εβδομάδα πως θα οργανωθεί και αν ενδεχομένως διαιρεθεί σε δύο ή περισσότερες ειδικότερες ομάδες με σκοπό την προβολή των θέσεών μας πάνω από όλα τα κανάλια επικοινωνίας αλλά ταυτόχρονα και την ενδυνάμωση των στελεχών μας ώστε να είναι επικοινωνιακά αποτελεσματικότερα).

Εσύ που βλέπεις να δραστηριοποιείσαι?

21 10 2007
FILELEYTHEROS_154

Αυτη την στιγμή πουθενά Σπύρο κυρίως λόγω απόστασης και αδυναμίας να επικοινωνήσω ακομα με Skype. Εχω εναν υπολογιστή, με επεξεργαστή και καρτα ήχου και γραφικών απο το 99. Όταν σε λιγους μηνες παρω laptop θα το ξανασκεφτώ.

Απο την άλλη μεριά ξέρεις το δικό μου χούι για τις τοπικές κινήσεις, αρα θέλω να εστιάσω στην Ζακυνθο και στα Ιόνια Νησια , με άλλους φυσικά εκει. Και δουλεύω τώρα με τον Αντώνη τον Πολιτάκη για το στήσιμο της Περιφερειακής Κίνησης Μεγαλης Βρεττανίας
(Στο θέμα αυτό θα σε ενοχλήσω σε λίγο καιρο όντας αγγλοσπουδασμένος, χρειαζομαστε ιδεες για τα λίγα και καλά αιτήματα που θα πρεπει να εστιάσουμε ώς ΠΠΚΜΒ)

Στα υπόλοιπα , θεματικά, πολιτικό σχεδιασμό, θα είμαι ελευθερος σκοπευτής 🙂

Και έχω και τα τρία δικά μου εργάκια (projects που λενε και στο χωριό μου)
α) Το 10/100
β) Την μεταφραση τμηματων της ιστοσελίδας στα αγγλικα (ειμαι στο 60% της ιδρυτικής διακύρρηξής, μετα ακολουθούν τα faqs )
γ) Το στήσιμο του Φιλελευθερου Συντάγματος.(πιό μακρυνός στόχος)

21 10 2007
Σπύρος Ντόβας

OK, ότι χρειαστείς για την ΠΠΚΜΒ, πες μου.

Για το φιλελεύθερο σύνταγμα, με ενδιαφέρει και μένα πάρα πολύ και θα ήθελα να συνεργαστούμε. Το κοιτάμε εν καιρώ.

22 10 2007
FILELEYTHEROS_154

Αψογα, κοιτα για το φιλελευθερο σύνταγμα έχω κανει τα εξής:

1) το έχω κατεβάσει σε word, αρα μπορούμε να κοψουμε και να ραψουμε, μπορω να στο στειλω.
2) έχω αποφασίσει και στοχευω το συνταγμα να ειναι 60 αρθρα δηλαδή τα μισά απο όσα ειναι τώρα.

Θα σε κρατήσω ενήμερο.

και για την ΠΠΚΜΒ θα σου στειλω με εμαιλ

2 11 2007
FILELEYTHEROS_154

ταδε εφη Ακαμας
Όσον αφορά αν αξίζει να γίνει σοβαρή συζήτηση αυτή τη φοβούνται όσοι δεν πιστεύουν στα επιχειρήματά τους.

Εγώ πάντως έχω ανοίξει post στο blog μου.
——————–
Συγγνώμη που δανείζομαι χώρο απο το μπλογκ του Σπύρου και που είμαι εκτός θέματος αλλά ο αγαπητός κ. Ακάμας κατα κόσμον Γιάννης, ‘εκλεισε’ τα σχόλια στο θέμα που ανοιξε και στο οποίο συζητήσαμε εφ’ολης της ύλης. Ντε φακτο αποσυρθηκε απο την συζήτηση.
Δικαιωμά του, βεβαια, το τι θα κάνει στο μπλόγκ του, εγώ να σημειώσω οτι πιστέυω οτι απεδειξα οτι δεν φοβάμαι τετοιου ειδους συζητήσεις η οτι δεν πιστευω στα επιχειρήματα μου. 😉
Ας ελπίσουμε οτι ο κ. Ακαμας θα ανοίξει αλλα θέματα στο μπλογκ του η θα απαντήσει σε άλλα΄, ώστε να συνεχίσουμε την συζήτηση στα ενδιαφέροντα θέματα της ελευθερης αγοράς , του φιλελευθερισμού και της λεγόμενης ‘Αριστεράς’

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s
Αρέσει σε %d bloggers: