Οι καιροί απαιτούν κοινωνική αλληλεγγύη

4 12 2008

Είναι μοναδική και θαυμάσια ευκαιρία για τους Δημόσιους Υπαλλήλους, από την γλυκιά θέση της απόλυτης εξασφάλισης στην οποία βρίσκονται να καταρρίψουν μια για πάντα την κατηγορία ότι είναι βδέλλες που πίνουν το αίμα της κοινωνίας, και να επιδείξουν ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ στους χθεσινούς και αυριανούς αιμοδότες τους καταθέτοντας το, ας πούμε, 1/8 του εισοδήματός τους σε ταμείο αρωγής υπέρ των ιδιωτικών υπαλλήλων που θα απολυθούν ή που θα καταστούν “ευέλικτοι”.

(Πρωτοαναρτήθηκε ως σχόλιο στην κουβέντα που γίνεται για τις προτάσεις Μίχαλου, εδώ)

Advertisements

Ενέργειες

Information

7 Σχόλια

4 12 2008
akamas

Βρίζοντας ένα μέρος της κοινωνίας δείχνετε τι θα κάνει ο νεοφιλελευθερισμός σας στους ιδιωτικούς υπαλλήλους; Τη κρίση να πληρώσουν οι τράπεζες και τα golden boyw που έχουν καταστρέψει την ανθρωπότητα. Ο νεοφιλελευθερισμός καταρέει και το κακό είναι ότι καταστρέφει ένα σημαντικό μέρος της ανθρωπότητας οδηγώντας το στην εξαθλίωση.

5 12 2008
Σπύρος Ντόβας

Κατ’ αρχήν, μιας και δεν πιστεύω ότι ο πληθυντικός είναι της ευγενείας, ας ξαναπώ ότι ΟΛΑ όσα γράφονται σε αυτό το blog αποτελούν προσωπικές μου απόψεις.

Κατά τα άλλα, δεν βρίζω κανέναν. Μια ευκαιρία δείχνω, εκείνοι που μιλούν (και μιλούν πολύ) για κοινωνική αλληλεγγύη να δείξουν ότι το πιστεύουν στην πράξη.

Στα λόγια, όλα είναι εύκολα.

6 12 2008
Canis

Δηκτική η παρατήρηση και εξαιρετικά εύστοχη η ιδέα σας. Το συνδικαλιστικό κίνημα όμως έχει εκτραπεί καιρό τώρα και ο δημοσιοϋπαλληλικός τομέας έχει περιχαρακωθεί στην εξυπηρέτηση στενού κύκλου συμφερόντων.
Θεωρείστε τον πληθυντικό ως ευγενείας.

8 12 2008
(Α)βδέλλα

Τα κοστουμαρισμένα delseyφέροντα χρυσοδάκτυλα στελεχοειδή που – τρομάρα τους – βαυκαλίζονται με τον όρο «εργαζόμενοι», ανεβοκατεβαίνουν σε smartάκια και premium, πουλάνε κοπανιστό αέρα νυχθημερόν και ξοδεύουν τρεις σκασμούς ανίδρωτα λεφτά σε ένα κάρο π@π@ριές, πόσο από το «μισθό» τους είναι διατεθειμένα να προσφέρουν για τους «συναδέλφους» τους:

8 12 2008
Σπύρος Ντόβας

Αν πετύχω κανέναν τέτοιο, θα τον ρωτήσω και θα σου πω.

18 12 2008
Defkalion

Συμφωνώ εφόσων παράλληλα αφαιρεθει απο τον δημοσιουπαλληλικό κωδικα η διαταξη που απαγορευει από τους Δ.Υ. να κάνουν δεύτερη δουλειά ή να έχουν στο όνομα τους εμπορικό κατάστημα

21 12 2008
Στέλιος

(Α)βδέλλα
Για πες μας όμως, αν επίλέξεις να μην αγοράσεις τον αέρα κοπανιστό που πουλάνε θα έρθουν αστυφύλακες με χειροπέδες και θα χτυπήσουν στην πόρτα σου? Αν όχι τότε πάει να πεί ότι κάποιοι επιλέγουν και αγοράζουν αέρα κοπανιστό. Μήπως δεν είναι και πολύ κοπανιστός ή μήπως ξέρουν κάτι παραπάνω?

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s
Αρέσει σε %d bloggers: